Силіконовий килимок для випічки

Застосовувані на сучасних кухнях килимки можуть мати різне призначення. Від цього залежить їх застосування, умови обслуговування і зберігання, а також ціна.

Найдешевші моделі призначені для зручного розкочування тіста або мастики. Дуже практичний, наприклад, силіконовий килимок для розкочування тіста з розміткою. Користуючись ним, ви можете створювати заготовки строго по заданих розмірах. Але найбільш широкий спектр застосування у жароміцних матеріалів. У нас найкращій Силіконовий килимок для випічки.

Є силіконові і тефлонові Килимки для випічки. У кожного з цих варіантів є свої особливості.

Силіконовий килимок перед першим вживанням слід «прожарити» в духовці близько 2 годин. Це дозволить усунути спочатку виділяється запах. Слід врахувати, що такий виріб розширюється при нагріванні, що варто враховувати для відповідності з розмірами дека, в який він повинен міститися. Не мнеться при зберіганні, швидко відновлює первісну форму.

Тефлоновий килимок нагадує папір для випічки, тільки чорного кольору. Він не вбирає запахи, потребує мінімального обслуговування. Зберігати його слід акуратно, щоб сильно не пом’явся. Хоча це не впливає на якість випічки.

При виборі килимків варто звертати увагу на наступні критерії:

наявність розмітки-полегшує створення заготовок;
розмір і форма-важливі для створення різних виробів;
товщина — від неї залежить, чи не підгорить виріб;
перфорація-забезпечує більш ефективне запікання продуктів;
структура поверхні-комірчаста, з виїмками, рельєфна.
Комірчасті вироби найбільш жароміцні і частіше використовуються для запікання м’ясних продуктів — в осередки стікає жир.

Структурні виїмки дозволяють розмістити спекти, наприклад, макаронс, строго певних розмірів.

Рельєфна поверхня служить для створення текстури на поверхні випічки з тіста — вона виходить практично ідеальною.

Вироби з бортиками істотно полегшують процес і дуже зручні при створенні рулетів.

З якими цілями ще може використовуватися силіконовий килимок для випічки:

розкочування, вистоювання, сушка;
заморозка (пельмені, вареники і т. д.);
створення прикрас з розплавленого шоколаду;
приготування різних рулетів (в тому числі і несолодких).
Вони призначені для роботи не тільки з тестом, але і мастикою.

kolibrius

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Наверх